Thursday, April 4, 2013

Capre si verze

Pornisem sa fac o postare lunga, in care sa ma vait... dar azi nu vreau sa fiu o mama morocanoasa si am de gand sa zambesc comunist (macar in a doua parte a zilei) chiar daca crap de oboseala si nu-mi iese nimic dupa planificari. Bioritmul meu trebuie acordat mereu dupa diapazonul altora si uneori trebuie chiar abolit. 

Lepadare de sine? Nu stiu cum merge la altii, dar de ceva vreme nu mai intreprind nimic pentru mine personal, ci doar pentru altii. Probleme apar cand sunt conflicte de interese intre partile pe care trebuie sa le slujesc :-)

5 comments:

  1. Te imbratisez! Eu am pb asta zilnic (cu conflictul de interese intre partile slujite, care ma arunca in prag de depresie sau isterie, dupa caz :D) si n-am decat 2 (3 cu tot cu sot), nu-mi inchipui cum e la 6+1... sa-ti ajute Dumnezeu!

    ReplyDelete
  2. Eu am observat ca acum in perioada Postului Mare, ispitele sunt mai mari, apar mai multe probleme. Avem de ce ne caina caci suntem mame si munca este destula intr-o gospodarie si toti au nevoie de noi.

    ReplyDelete
  3. da, oboseala respectiva a fost legata de o calatorie la duhovnic 350 km, in cursul careia am incercat mai mult ca de obicei sa-i odihnesc pe toti ca sa nu-si aminteasca de drumul la manastire ca de un calvar, ci sa fie cat mai usor si mai placut posibil (cat se poate cand ai rau de masina)

    ReplyDelete
  4. Am trait aceeasi experienta, marti, pentru 400 km, in acelasi scop. Mi-am spus ca nu mai plec cu ei pe cap nicaieri, dar mi-a trecut la miezul noptii cand am reevaluat totul si mi-am fixat in suflet cuvintele duhovnicului... :)

    ReplyDelete
  5. Eu tin neaparat sa-i iau cu mine si cred ca ne e tuturor de folos aceasta mica nevointa. Au stat putin si la Sfanta Liturghie noaptea, apoi a doua zi la Sfantul Maslu. A fost o zi plina...
    Cand lucrurile se limpezesc se simte binecuvantarea pentru mini-pelerinajul facut.

    ReplyDelete